Η Δέσποινα Βανδή εγκαινίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαρούσι

Με τον πιο λαμπερό τρόπο ξεκίνησε στο Μαρούσι η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου.

Πλήθος κόσμου παρεβρέθηκε στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη συνοδεία πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή η Δέσποινα Βανδή για μία μοναδική συναυλία που ξεσήκωσε το κοινό του Αμαρουσίου.

 

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια τραγούδησε αγαπημένες της επιτυχίες και σκόρπισε στον κόσμο  λάμψη, μουσική και Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη λαμπερή σύζυγό του κα. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Αμαρουσίου από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και στις 15 Ιανουαρίου 2019, με την παρουσία φυσικά του Άη Βασίλη, οι οποίες περιλαμβάνουν συναυλίες, ποικίλα δρώμενα για παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, ξύλινα σπιτάκια και δραστηριότητες, τρενάκι πόλης, το Χωριό του Άη Βασίλη και πολλές ακόμη εκπλήξεις, χαρίζουντας γιορτινή διάθεση και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, με επίκεντρο την πλατεία ΗΣΑΠ της πόλης.