«Η θεωρία των πάντων» στην Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ηΚινηματογραφική Λέσχη Πεύκης σε συνεργασία με το Σύλλογο «Οι φίλοι της Θένιας» θα προβάλλουν την Τετάρτη 5-12-2018στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου την ταινία του James Marsh για τη ζωή του Στίβεν Χόκινγκ (Stephen Hawking) «Η Θεωρία των Πάντων» (The Theory of Everything) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός».

Η ταινία αναφέρεται στη ζωή και το έργο του σπουδαίου φυσικού Στίβεν Χόκινγκ, που παρά το γεγονός ότι η Νόσος του Κινητικού Νευρώνα τον καθήλωσε από νωρίς σε αναπηρικό καροτσάκι, κατάφερε όχι μόνο να το αντιμετωπίσει και να διαπρέψει στον τομέα του, αλλά με τη βοήθεια της αγαπημένης του Τζέιν Γουάιλντ, αποτέλεσε έναν φωτεινό φάρο ελπίδας και πηγή έμπνευσης για την ανθρωπότητα.

Η Θεωρία Των Πάντων/A Theory Of Everything
Παραγωγή: Μ. Βρετανία (2014)
Σκηνοθεσία: James Marsh
Σενάριο: Anthony McCarten (βασισμένο στο βιβλίο Travelling to Infinity: My Life with Stephen της Jane Wilde Hawking)
Παίζουν:  Eddie Redmayne (Βραβείο 1ου ανδρικού ρόλου: Όσκαρ / Χρυσή Σφαίρα), Felicity Jones (Βραβείο 1ου γυναικείου ρόλου: Χρυσή Σφαίρα), Tom Prior, κ.ά.
Μουσική: Jóhann Jóhannsson (Χρυσή Σφαίρα)

Διάρκεια: 123΄

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα προηγηθεί εισήγηση με επαγγελματία ψυχικής υγείας και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.