Μάγεψε η Άννα Βίσση στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» της Κηφισιάς ξεκίνησαν τις εορταστικές δράσεις τους με την φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Κηφισιά και Ν. Ερυθραία και με δύο υπέροχες συναυλίες της Άννα Βίσση και του Διονύση Σχοινά.

Την αρχή έκανε ο Διονύσης Σχοινάς, που το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου έδωσε συναυλία στην Πλατεία Μικρασιατών της Ν. Ερυθραίας  παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη πήρε η υπέροχη Άννα Βίσση, η οποία χάρισε στο μεγάλο πλήθος των θαυμαστών της μία μοναδική συναυλία στο κέντρο της Κηφισιάς στα πλαίσια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η λαμπερή τραγουδίστρια παρεβρέθη στην εκδήλωση κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου  Γιώργου Θωμάκου και παρέα με την πολυμελή μπάντα που τη συνόδευε στους παρευρεθέντες χάρισε μοναδικές στιγμές κεφιού.

Την εκδήλωση άνοιξαν η Παιδική Χορωδία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς και η Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων «Ώθηση».

Οι μουσικές συναυλίες είναι η αρχή από ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Κηφισιάς για την περίοδο των εορτών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν o Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Κηφισιάς.