Μουσική βραδιά-αφιέρωμα στο λαϊκό και το έντεχνο στο Πόλις

Με μια Εξαιρετική Μουσική Βραδιά «Αφιέρωμα στο Έντεχνο & Λαϊκό Τραγούδι» μας υποδέχεται την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου  στις 21:30 ο Πολυχώρος Πόλις.
Ο Μάλαμας συναντά τον Τσιτσάνη, Η Κανά την Μπέλλου, Ο Σαββόπουλος το Ζαμπέτα.

Το ποιοτικό Μουσικό Σχήμα «SIBEMOL» με τους Νίκο Σταυρόπουλο (ακορντεόν – τραγούδι), τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι), τη Βάλια Τσιργιώτη (τραγούδι), το Βαγγέλη Μαχαίρα (μπουζούκι) και τον Ισίδωρο Παπαγεωργίου (κιθάρα – τραγούδι), μας ταξιδεύουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα.

Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό από όπου και αν κατάγεται.

Στη μουσική βραδιά-αφιέρωμα θα ακουστούν μερικά από τα τραγούδια εξαιρετικών Συνθετών όπως: Ξαρχάκος, Θεοδωράκης, Χατζηδάκις. Σαββόπουλος, Τσιτσάνης, Παπαϊωάννου, Ζαμπέτας.

Πολυχώρος Πόλις
Π
ολιτισμός με Περιεχόμενο
Μαρίνου Αντύπα 62-66
14121 Ηράκλειο Αττικής
τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181
education@polis.edu.gr
www.polis.edu.gr
www.facebook.com/polis.education

Είσοδος (με ποτό): ταμείο 8€ – προπώληση στο viva.gr 7€