Νέα standup comedies shows στον Πολυχώρο Πόλις

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η σεζόν των Stand Up Comedies Shows στον Πολυχώρο Πόλις στο Ηράκλειο. Δύο Παρασκευές κάθε μήνα, θα ο χώρος θα φιλοξενεί αρκετούς ταλαντούχους κωμικούς της νέας γενιάς του ελληνικού stand-up.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 21.30 ο Πολυχώρος Πόλις υποδέχεται δύο εξαιρετικούς κωμικούς. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Οδυσσέας Μαυρομάτης  θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας, σχολιάζοντας την πραγματικότητα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Το ελληνικό stand-up comedy βρίσκεται σε μία διαρκώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και από τη σκηνή του Πόλις παρελαύνουν σταδιακά όλα τα δυνατά μα και ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ένα μικρόφωνο και ακατάπαυστοι κωμικοί μονόλογοι αρκούν για να προκαλέσουν γέλιο μέχρι δακρύων.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης υποστηρίζει πως «Γενικότερα η παιδεία και συγκεκριμένα ο αυτοσαρκασμός μπορούν να γίνουν τα εργαλεία ώστε να απεγκλωβιστούμε από την κακώς εννοούμενη μετριότητα».

Ο Οδυσσέας Μαυρομάτης είναι «Ένα ήσυχο κι ευγενικό παιδί, αν τον γνωρίσετε από κοντά. Πάνω στην σκηνή ξεσπάει όλα τα νεύρα και την καταπίεσή του. Αλήθεια, μιλάμε για διαμετρικά αντίθετα φλώρο από κοντά και φουλ μάγκα στη σκηνή! Το ίδιο αστείος και στις δύο περιπτώσεις όμως».

Πολυχώρος Πόλις
Π
ολιτισμός με Περιεχόμενο
Μαρίνου Αντύπα 62-66
14121 Ηράκλειο Αττικής
τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181
education@polis.edu.gr
www.polis.edu.gr
www.facebook.com/polis.education

Έναρξη: 21.30
Είσοδος: 7€
Προπώληση viva:6€