Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετέχει στο Let’s Do It Greece 2018

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετέχει εφέτος στο Let’s Do It Greece, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Είναι μια πρωτοβουλία, που ξεκίνησε από μια ομάδα νέων εθελοντών και έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες εθελοντές και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Το Let’s Do It Greece 2018 θα λάβει χώρα την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου: «Ο Δήμος μας έχει μια μακρά παράδοση εθελοντισμού, την οποία συνεχίζουμε. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να απουσιάζουμε από αυτό το μεγάλο ραντεβού εθελοντισμού στις 29 Απριλίου. Με σύνθημα ‘Ομορφαίνουμε την πόλη μας’ συμμετέχουμε σε δύο επιμέρους δράσεις, μια σε κάθε μας Δημοτική Κοινότητα».

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετέχει στις παρακάτω δράσεις:

1η Δράση: Καθαρισμός, κλάδεμα, δενδροφύτευση και καλλωπισμός του Άλσους Μορέλλα στη Πεύκη

Περιγραφή: Θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός από χόρτα και σκουπίδια στην ευρύτερη περιοχή του άλσους Μορέλλα, καθώς επίσης θα γίνει δενδροφύτευση και καλλωπισμός στα παγκάκια του άλσους.
Θα συμμετέχουν: Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και εθελοντικές οργανώσεις-σύλλογοι.
Τόπος Συνάντησης :Άλσος Μορέλλα- Πεύκη

2η Δράση: Καθαρισμός, δενδροφύτευση και καλλωπισμός της ευρύτερης περιοχής του ρέματος της Πύρνας στη Λυκόβρυση.

Περιγραφή: Θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός από χόρτα και σκουπίδια, καθώς επίσης δενδροφύτευση και καλλωπισμός της ευρύτερης περιοχής του ρέματος της Πύρνας και της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνα.

Θα συμμετέχουν: Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης.
Τόπος Συνάντησης: Ρέμα της Πύρνας- Λυκόβρυση

Σύλλογοι και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 6145451-148.