Οι Atomic Soda στην Έλη του Κλου

Οι Atomic Soda λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του 1ου τους EP με τίτλο «Butterfly Effect», θα εμφανιστούν live στο stage της «Ελη του Κλου» την Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου. H μπάντα αναμένεται να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από πρωτότυπο υλικό και γνωστές διασκευές.

Η Έλη του Κλου
Λ. Πεντέλης 110
Βριλήσσια
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: 4 €
Επικοινωνία/Κρατήσεις: 2108037773.

Οι Atomic Soda μπαίνουν δυναμικά στο χώρο της αγγλικής alternative rock σκηνής, παρουσιάζοντας το 1ο τους ΕP με τίτλο «Butterfly Effect».
Το φαινόμενο της πεταλούδας είναι μια ποιητική μεταφορά, στη θεωρία του χάους για το φαινόμενο της ευαίσθητης εξάρτησης ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες. Σύμφωνα με μια από τις διατυπώσεις, λέγεται ότι «αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα».

Με αυτή τη θεωρία και επηρεασμένοι από τους ήχους της Alternative και Indie σκηνής της Αγγλίας, οι Αtomic Soda είναι έτοιμοι με τη δυναμική και τη μουσική τους, να αποτελέσουν τη μουσική έκπληξη στα μουσικά δρώμενα της αγγλόφωνης rock σκηνής και να επηρεάσουν τα φαινόμενα.

Η πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, που αποτελείται από τους Γιάννη Κουμαριανό (φωνητικά), Μάριο Δαούση (σύνθεση, κιθάρα), Γιάννη Συνοδινό (Τύμπανα), Ανδρέα Χατζημανώλη (κιθάρα) και Λουκά Νίκου (μπάσο) δημιουργήθηκε στα τέλη του 2017 και τον Αύγουστο του 2018 ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις της στο στούντιο Bigfoot Sound του Αλέξανδρου Κυρλή.