Οι Biskinis Mantras στο the Zoo

Το Σάββατο 22 Ιουνίου η μουσική σκηνή του the Zoo φιλοξενεί τους Mantras. Το ηχητικό τοπίο του μουσικού σχήματος συνθέτουν οι ήχοι της Uptempo Reggae, Afrobeat, Funk και jazz, παιγμένοι από έξι κορυφαίους μουσικούς με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές πορείες.

Επιλεγμένες διασκευές αλλά και πρωτότυπο συνθετικό υλικό, με κοινό άξονα την έντονη ρυθμική δραστηριότητα, δημιουργούν άπλετη χορευτική διάθεση που σε συνδυασμό με την ενέργεια των μουσικών «on stage» φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μείγμα.
Οι Biskinis Mantras δημιουργήθηκαν από τον Περικλή Μπισκίνη και τους συνεργάτες του το 2017.
Το αποτέλεσμα είναι ένα κράμα λατινοαμερικάνικης και αφρικανικής χορευτικής μουσικής, με τη μορφή ορχηστρικών κομματιών και τραγουδιών με αγγλικό και ελληνικό στίχο.
Έχουν εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας (Σταυρός του Νότου, Faust, Ιλιον plus, Six dogs, Africana, Zoo κ.α) καθώς και σε διάφορα Φεστιβάλ, ενώ τηλεοπτικά έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στο Ράδιο Αρβύλα και στο Mad tv στο οποίο το video clip του τραγουδιού ¨Αργά δειλά¨ διακρίθηκε ως το καλύτερο video clip του 2017.
Η δισκογραφική δραστηριότητα του σχήματος περιλαμβάνει δυο ολοκληρωμένα άλμπουμ με τίτλους «Πλαστελίνη» 2014 και «Mantras» 2017 και ένα digital release με αγγλικό στίχο «Plasticity» 2018 ενώ τώρα ετοιμάζει το τρίτο άλμπουμ που θα ολοκληρωθεί τον χειμώνα.

Οι Biskinis Mantras είναι οι :
Πιανο / Φωνή: Περικλής Μπισκίνης
Σαξόφωνο: Γιώργος Κάστανος
Τύμπανα: Βαγγέλης Παρασκευαΐδης
Κιθαρα / Φωνή: Γιώργος Καπής
Μπάσο: Κώστας Δημουλέας
Κρουστά: Xavier Hallauer

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης:
Είσοδος: 7€, φοιτητές, άνεργοι, σπουδαστές σε ωδεία: 5€
Τηλ. κρατήσεων: 2106745375.