Οι KARMICA live στον Πυρήνα Τέχνης Babel

Οι «KARMICA» (πρώην «Karmband»), ανανεωμένοι σκηνικά και ρεπερτοριακά, συνεχίζοντας το μουσικό τους ταξίδι, κάνουν στάση στον Πυρήνα Τέχνη Babel την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια έντεχνο/ροκ, ελληνικά και ξένα και τις δικές τους επιτυχίες από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Ο Σάκης Μπιλάλης και η Πόλυ Πολένα, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις τους, δημιούργησαν το μουσικό σχήμα «Karmband», με το οποίο κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το 2016, με τίτλο «Κοντά σου», το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές και αποτέλεσε το κέντρο βάρους των πανελλαδικών ζωντανών εμφανίσεων του συγκροτήματος στα πλαίσια της προώθησης του album τους. Σήμερα, έχοντας πλαισιώσει το μουσικό τους σχήμα με αξιόλογους μουσικούς, ξεκινούν τις εμφανίσεις τους, πλήρως ανανεωμένοι και σας συστήνονται με το νέο τους όνομα «KARMICA».

Οι επιρροές τους πολλές και κοινές από το χώρο του ελληνόφωνου έντεχνο/ροκ και classic rock, με ήχο διαχρονικό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Πηγή έμπνευσής τους ο έρωτας και η αγάπη τους για τη μουσική και τη ζωή. Κινητήριος δύναμή τους, η ανάγκη να εκφραστούν μέσα απ’ το τραγούδι.

Μαζί τους οι:
Θανάσης Πολένας – Κιθάρα, Θοδωρής Τσιλιάνος – Κιθάρα, Δημήτρης Βαϊνανίδης – Πλήκτρα.

BABEL Πυρήνας Τέχνης, Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι – ώρα έναρξης: 22:30 – είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί – Eπικοινωνία / Πληροφορίες: 2155252982.