Οι Momentum επιστρέφουν στο Babel Πυρήνα Τέχνης

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ο Πυρήνας Τέχνης Babel φιλοξενεί τους Momentum, ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε από 4 μουσικούς με κοινό όραμα για τον ήχο και το αισθητικό αποτέλεσμα. Με κύριο στοιχείο τις διασκευές διάσημων αγγλόφωνων τραγουδιών με το δικό τους μουσικό χαρακτήρα, οι Momentum κινούνται στο ευρύτερο φάσμα της Soul και R&B μουσικής, με ποικίλα στοιχεία από Funk, Jazz-Funk, Pop, Rock, Blues και Hip Hop και στόχος τους είναι να διασκεδάσουν το κοινό μέσα από τις live εμφανίσεις τους. Με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας όπως Faust, Lazy Rock Club, Architecture Rock Cafe αλλά και συναυλικούς χώρους και φεστιβάλ, αυτή τη φορά επέλεξαν το φιλόξενο χώρο του Babel ώστε να ψυχαγωγήσουν και το κοινό των Βορείων Προαστίων με ένα ευχάριστο μουσικό πρόγραμμα αλλά και ενδεχομένως έκτακτες εκπλήξεις.
Βασικές επιρροές των Momentum αλλά και των μελών του οι καλλιτέχνες Erykah Badu, Amy Winehouse, D’Angelo, Jill Scott, Bill Withers, Stevie Wonder, Beatles, Adele, Donny and Lalah Hathaway, Chaka Khan, Snarky Puppy, Marcus Miller, The Roots κλπ.

Οι Momentum αποτελούνται από τους μουσικούς: Ταμάρα Χαλμπούνη – Φωνή, Χρήστος Κυρκιλής – Πλήκτρα, Μάνος Κασκούτης – Μπάσο, Θοδωρής Παπαγερίδης – Τύμπανα.

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 8€ με μπύρα ή κρασί 
Eπικοινωνία / Πληροφορίες: 215/52.52.982.