Οι νέες ταινίες 29 Νοεμβρίου

Ο Ρομπέν Των Δασών/Robin Hood

Σκηνοθεσία: Ότο Μπάθουρστ
Παίζουν: Τάρον Έγκερτον, Τζέιμι Φοξ, Τζέιμι Ντόρναν, Μπεν Μέντελσον, Ιβ Χιούσον

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έγκερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.

 

Ευτυχισμένος Όσκαρ/The Happy Prince

Σκηνοθεσία: Rupert Everett
Παίζουν: Rupert Everett, Colin Firth, Colin Morgan, Edwin Thomas, Emily Watson

Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο στο Παρίσι, ο Όσκαρ Ουάϊλντ (Rupert Everett) περνά τις τελευταίες στιγμές της ζωής του κι οι εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν και τον μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Κάποτε υπήρξε ο διασημότερος άνθρωπος στο Λονδίνο, ένας καλλιτέχνης που «σταυρώθηκε» από μια κοινωνία που αρχικά τον λάτρευε. Ήταν εκείνος ο εραστής που οδηγήθηκε στη φυλακή, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνεχιζε μια καταστροφική πορεία ως τα τελευταία κεφάλαια της ζωής του.

 

Κριντ 2/Creed II

Σκηνοθεσία: Steven Caple Jr.
Παίζουν: Tessa Thompson, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Wood Harris, Florian Munteanu

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

 

Η Δαιμονισμένη Χάνα Γρέις/The Possession of Hanna Grace

Σκηνοθεσία: Diederik Van Rooijen
Παίζουν: Stana Katic, Shay Mitchell, Grey Damon

Ένας σοκαριστικός εξορκισμός που βγαίνει εκτός ελέγχου θα στιγματίσει τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Μερικούς μήνες αργότερα, η Megan Reed (Shay Mitchell) δουλεύοντας σε ένα νεκροτομείο, θα παραλάβει ένα παραμορφωμένο πτώμα. Κλειδωμένη και μόνη στους υπόγειους διαδρόμους, η Megan γίνεται μάρτυρας και δέκτης τρομακτικών οραμάτων και αρχίζει να υποψιάζεται πως το πτώμα διακατέχεται από ένα δαιμονικό πνεύμα.

 

Μαρλίνα, Η Δολοφόνος Σε Τέσσερις Πράξεις/Marlina, The Murderer In Four Acts

Σκηνοθεσία: Μούλι Σούρια
Παίζουν: Γιαγιού Α. Γ. Ουνρού, Έγκι Φέντλι, Μάρσα Τίμοθι, Τούμπαλ Ταμπουμπόλον, Γιόγκα Πρατάμα, Χάινταρ Σαλίζ, Νόρμαν Ρ. Άκιγουεν, Ρούλι Λούμπις, Σατρία Γκοζάλι

Μια λεπτή γραμμή χωρίζει τη δικαιοσύνη από την εκδίκηση.

 

 

Η Σιωπηλή Επανάσταση/The Silent Revolution/Das Schweigende Klassenzimmer

Σκηνοθεσία: Lars Kraume
Παίζουν: Jonas Dassler, Michael del Coco, Sina Ebell

Έξι μαθητές αποφασίζουν να δείξουν την αλληλεγγύη τους στα θύματα μιας εξέγερσης στην Ουγγαρία το 1956, τηρώντας ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και τα απομνημονεύματα του Ντίτριχ Γκάρστκα. Ένα συγκινητικό κεφάλαιο της μεταπολεμικής Γερμανίας. Ο τίτλος παραπέμπει στο κλασικό βιβλίο του Έριχ Κέστνερ ‘das fliegende Klassenzimmer’.