Οι Ρεβάνς live στο The Zoo

Ο χώρος και το χρονικό στιγμιότυπο. Η συνήθεια και η αμνημοσύνη.
Η πτώση του σχοινοβάτη. Η επιστροφή του Ρωμαίου.
Ρεβάνς.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στη σκηνή του «The Zoo» οι Ρεβάνς θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και ο οποίος αποτελείται από οχτώ μελοποιημένα ποιήματα της Μαρίας Σιτμαλίδου, καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια τους.
Ένα συγκρότημα το οποίο κλείνει μέσα του χρόνια προσωπικής και καλλιτεχνικής αλληλεπίδρασης. Η ιδέα άρχισε να ζυμώνεται από τον Αστέρη Κωνσταντίνου και τον Χρήστο Ελ. Παπαδόπουλο την περίοδο που ήταν συμφοιτητές στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μέχρι που τον χειμώνα του 2017 άρχισαν οι διαδικασίες για την υλοποίησή της. Παρέα με φίλους μουσικούς παρουσιάζουν δικές τους δημιουργίες καθώς και διασκευές τραγουδιών του κλασσικού ελληνικού έντεχνου ρεπερτορίου με σημείο αναφοράς τον ποιητικό λόγο σημαντικών Ελλήνων στιχουργών και τραγουδοποιών.
Ο ήχος του συγκροτήματος κινείται γύρω από την αισθητική της εναλλακτικής ροκ μουσικής, με έντονη την παρουσία του jazz κλαρινέτου το οποίο φλερτάρει ταυτόχρονα με τους ήχους του κλαρίνου και της ελληνικής παράδοσης. Ο στίχος τους ασχολείται με ζητήματα των ανθρώπινων συσχετίσεων και συναισθημάτων, με σημείο αιχμής τον έντονο πολιτικό και κοινωνικό προβληματισμό.

Παίζουν 
Αστέρης Κωνσταντίνου: Ακοστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, φωνή
Χρήστος Ελ. Παπαδόπουλος: Κλαρινέτο, φωνή
Δημήτρης Κύρου: Ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Τσιμπλάκης: Τύμπανα
Βαγγέλης Κοντόπουλος: Ηλεκτρικό μπάσο

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 6€
Τηλ. κρατήσεων: 2106745375.