Οι συνθέτες είναι φίλοι μας στη Galerie Δημιουργών

Εξηγώντας την μουσική με τον λόγο, και τον λόγο με την μουσική.

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου το κουαρτέτο εγχόρδων FourTe έρχεται στη Galerie Δημιουργών και παρουσιάζει μία μουσική παράσταση με τίτλο «οι συνθέτες είναι φίλοι μας». Μία προσιτή προσέγγιση των συνθετών, της ζωής τους και της προέκτασης αυτής, που είναι η μουσική τους. Μέσα από τα γνωστότερα, και τόσο οικία σε όλους μας, έργα της παγκόσμιας μουσικής θα γνωρίσουμε την ανθρώπινη υπόσταση των συνθέτων και  στην ουσία όλη τους τη ζωή η οποία  γράφεται με την γλώσσα της μουσικής και περικλείεται σε κάθε τους νότα. Επιτρέψτε μας να επιστρέψουμε στους ανθρώπους την πρώτη τους γλώσσα, την μόνη οικουμενική γλώσσα, την γλώσσα της μουσικής.

Θα ακουστούν έργα των: Charpantier, Palchebel, Vivaldi, Bach, Handel, Boccherini,  Mozart, Beethoven, Johann Strauss, Tchaikovsky, Wagner, Grieg, Borodin, Bizet, Mussorgsky, Dvorak και Σκαλκώτα.

Η οικουμενικότητα χρονικά και τοπικά,που η μουσική, πρώτη μέσα σε όλες τις τέχνες, μας αποδεικνύει,μέσα από την τελειότερη ενόργανη αντιπροσώπευση των ανθρωπίνων φωνών, το κουαρτέτο εγχόρδων. 

Κουαρτέτο εγχόρδων fourTe

Ηλίας Γυφτονικολός βιολί
Κωνσταντίνα Μπάλλα βιολί
Ιζαμπέλα Χατζηιωάννου βιόλα
Μυρτώ Ξηρουχάκη βιολοντσέλο

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 6251732
Ώρα Προσέλευσης :19:45
Ώρα έναρξης:20:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€