Πρωτοχρονιά «μ’ άλλον troppo» στο Zoo

Οταν ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Bobby McFerrin, όταν ο Βασίλης Τσιτσάνης ξεκινά για να βρει τον… Άγιο Βασίλη αλλά τελικά συναντά τη Μέριλυν Μονρόε, όταν οι Beatles στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον P.I. Tchaikovsky, όταν σου λείπουν τα δύο μπροστινά σου δόντια Χριστουγεννιάτικα, όταν σου χτυπάει την πόρτα ο Nat King Cole για να σου πει τα κάλαντα, δε μπορεί παρά να προκύψει μια πολυφωνία «μ΄άλλον troppo»! Τον τρόπο των Quintet-à-tête. Ένα μουσικό σχήμα έρχεται στο Zoo την Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου και κάθε δεύτερη Τρίτη και τραγουδά γνωστές αλλά και… λιγότερο γνωστές μελωδίες από όλον τον κόσμο. Πολυφωνίες μαγικές κι ονειρεμένες με παρέα το χιούμορ και το κοινό.

Πιάνο, ενορχηστρώσεις: Άλκηστις Ραυτοπούλου
Πνευστά, κιθάρα, μπεντίρ, φωνή: Φώτης Μυλωνάς
Φωνή: Τίνα Γιωτοπούλου, Βέρα Λάρδη, Λάμπρος Παπαγεωργίου

Οι Quintet-à-tête τραγουδούν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο γνωστές μελωδίες από όλον τον κόσμο, καθώς και δικές τους συνθέσεις. Πολυφωνίες μαγικές κι ονειρεμένες με παρέα το χιούμορ και το κοινό.

Οι Quintet-à-tête δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2017 από μια παρέα μουσικών και ηθοποιών. Με κοινό παρονομαστή την πολυφωνία, την ομάδα, την παρέα φωνών, τραγουδούν μουσικές από όλον τον κόσμο. ‘Άλλοτε πολυφωνικά τραγούδια, άλλοτε κομμάτια που μεταμορφώθηκαν σε πολυφωνίες από τους ίδιους και άλλοτε χιουμοριστικά ξαφνιάσματα “πειράζοντας” γνωστά μουσικά κομμάτια.

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης:21:00
Είσοδος: 7€
Τηλ. κρατήσεων: 2106745375.