Προβολή της ταινίας «Pop in Q» στην Ιαπωνική Πρεσβεία

Ο δημοφιλής κύκλος κινηματογραφικών προβολών Japan Cinema Wednesdays της Ιαπωνικής Πρεσβείας στο Χαλάνδρι ξεκινά και πάλι τον Οκτώβριο με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Pop in Q» (2016, 95’).
Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Naoki Miyahara, γνωστός από την παραγωγή της δημοφιλούς σειράς anime «Pretty Cure» και πρόκειται για ένα επετειακό φιλμ για τον εορτασμό των 16 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας παραγωγής κινουμένων σχεδίων Τοei Animation.

Είναι μία ταινία animation φαντασίας που περιγράφει τις περιπέτειες πέντε έφηβων κοριτσιών που συναντιούνται σ’ έναν διαφορετικό κόσμο και μαθαίνουν πολλά για τη φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ελάτε κι αυτή τη βραδιά της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου να απολαύσετε ιαπωνικό κινηματογράφο!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Αίθουσα Εκδηλώσεων – Πρεσβεία της Ιαπωνίας
Εθνικής Αντιστάσεως 46, Χαλάνδρι
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ώρα 18:30

Η ταινία προβάλλεται στην ιαπωνική γλώσσα με αγγλικούς υπότιτλους.
Λόγω περιορισμένου χώρου, η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη (στο e-mail: cultural@at.mofa.go.jp).
Για λόγους ασφάλειας, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα για την είσοδο.

Pop In Q

Σκηνοθεσία:  Naoki Miyahara
Πρωταγωνιστούν: Seto Asami, Izawa Shiori, Tanezaki Atsumi, Ozawa Ari, Kurosawa Tomoyo

Η Isumi (φωνή: Seto Asami), μαθήτρια της τρίτης τάξης του Γυμνασίου, βρίσκει στον ωκεανό ένα «θραύσμα του χρόνου». Μόλις το κρατήσει στα χέρια της, ένας άγνωστος κόσμος θα ξεδιπλωθεί μπροστά της καθώς συναντά ένα περίεργο πλάσμα με το όνομα Pokon. Το Pokon της αποκαλύπτει πως ο κόσμος βρίσκεται σε κίνδυνο και αυτή με την βοήθεια τεσσάρων κοριτσιών θα αναλάβει δράση.