Σοφία Παπάζογλου και Θοδωρής Κοτονιάς: Ένα & Ένα στη Babel

Η Babel Πυρήνας Τέχνης ξεκινάει από απόψε Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου έναν κύκλο εκδηλώσεων με τα αγαπημένα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη, ερμηνευμένα από το Θοδωρή Κοντονιά και τη Σοφία Παπάζογλου. Οι δύο φίλοι καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές με αφορμή την ερμηνεία των τραγουδιών «Το σκαρί», «Το όνειρο» και το «της Άνοιξης πουλί» του Θοδωρή Κοτονιά από την Σοφία Παπάζογλου .

Αυτή τη φορά σμίγουν μουσικά για λόγους αγάπης προς τα τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη. Του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα, που έδωσε τα «όπλα» να «εκδικηθεί» η μέχρι τότε «γυφτιά», μαζί με μια παρέα από ανθρώπους που σημάδεψαν πάντα τη καρδιά των μουσικόφιλων, όπως το Νικόλα Παπάζογλου, το Νίκο Ξυδάκη τον Πέτρο Βαγιόπουλο τη Βάσω Αλλαγιάννη, τον Διονύση Σαββόπουλο, και άλλους.

Τις Πέμπτες στη Babel o Θοδωρής Κοτονιάς και η Σοφία Παπάζογλου με τη ζεστή τους ερμηνευτική ικανότητα, μας βάζουν στη παρέα και μας φέρνουν κοντά με τα τραγούδια που μεγαλώσαμε μαζί. «Ένα & Ένα» διαλεγμένα τραγούδια με καρδιά, που στέκονται πάντα δίπλα μας στις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές.

Η μουσική παρέα απαρτίζεται από τους:

Μιχάλης Ατσάλης στη κιθάρα
Νίκος Σαμαράς στο μπουζούκι – τζουρά – μπαγλαμά
Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί
Eπικοινωνία/Πληροφορίες: 2155252982.