Συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στα Βριλήσσια

Το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στα Βριλήσσια για μία μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Λόγω της έκτακτης ειδοποίησης από την Ε.Μ.Υ. για έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο διήμερο, η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο θέατρο «ΝΤΑΜΑΡΙ-ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ» αναβάλλεται.
Νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας ορίζεται η Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018.
Τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί ισχύουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τη νέα ημερομηνία.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΠΑΟΔΗΒ, καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), 09:00 – 15:00 & Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 16:00-20:00.

Το «Κάτω από τ΄ αστέρια» είναι ένα πρόγραμμα που εκτός από τα αγαπημένα μας θα ακούσουμε αυτή τη φορά και τις πιο ροκ της επιτυχίες που αγαπάει ή ίδια θα ταξιδέψουμε σε όλα τα νησιά, αλλά και στη μακρινή Χαβάη. Την διαχρονική ερμηνεύτρια – η οποία περισσότερες από 4 δεκαετίες κρατά τα σκήπτρα με την ξεχωριστή έκφρασή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία – συνοδεύουν 6 εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί που την ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων, σε κάθε γωνιά που ταξιδεύει την Ελληνική μουσική και τα τραγούδια της. Ανάμεσα σε αυτά ένα μικρό αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου-Άνω Βριλήσσια
Ώρα έναρξης 21:00
Γεν. Είσοδος : 10 ευρώ.
* Προπώληση εισιτηρίων – Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ
Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη
Ώρες λειτουργίας γραμματείας: 09.00 -15.00
Τηλ.: 210 8101510 & 2108101511
email: kleistob@otenet.gr