Συναυλία της Γλυκερίας στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Απόψε Πέμπτη 19 Ιουλίου η Γλυκερία μάς καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά – σμυρνέικα, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα της συναυλίας έχουν τα τραγούδια δύο σπουδαίων ανθρώπων της τέχνης που έζησαν στο Μαρούσι: του Νίκου Γούναρη («Άρχισαν τα όργανα», «Ο μήνας έχει εννιά», «Ένα βράδυ πού ‘βρεχε», «Γλυκά μου μάτια αγαπημένα», «Για την απονιά σου») και του Ευγένιου Σπαθάρη, που μαζί του η Γλυκερία ερμήνευσε ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο «Για την Ελλάδα», σε σύνθεση Στέλιου Φωτιάδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας, παίρνουν νέα πνοή.

Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα, αποτελούμενη από οκτώ εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Συμμετέχει ο νέος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Αίθριο Θέατρο
Λεωφόρος Κηφισίας 219, Μαρούσι
Έναρξη: 21:00
Εισιτήριο: 10€

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας