The Meet Market στο Χαλάνδρι

Τhe Meet Market – Κτήμα Αρίστη
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018
Πλουτάρχου & Κέας, Χαλάνδρι 15234

11:00 – 18:00 / Είσοδος Ελεύθερη

Ήταν τόοοοοσο ωραία την πρώτη φορά, που το Meet Market σκέφτηκε να επαναλάβει τη δράση του, και για αυτό ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με το Κτήμα Αρίστη για μια πολύ ξεχωριστή Κυριακή για παιδιά, αυτή τη φορά στη φθινοπωρινή εκδοχή της.  Ελάτε, λοιπόν, να επισκεφθείτε την Κυριακή 4 Νοέμβρη τις όμορφες εγκαταστάσεις του Κτήματος Αρίστη, που δεν υπερβάλλουμε όταν το περιγράφουμε σαν μια μικρή όαση μέσα στο αστικό τοπίο η οποία βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από τη στάση του Μετρό Χαλάνδρι. Ή μπορείτε να έρθετε με το αμάξι σας γιατί διαθέτουν αρκετό χώρο για πάρκινγκ.
Ελάτε λοιπόν για μια ημέρα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γεμάτη εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα φέρουν εσάς και παιδιά σας πιο κοντά στη φύση και στην αφθονία που μας προσφέρει απλόχερα το φθινόπωρο.
Και προφανώς, θα μπορέσετε να ενδώσετε σε λίγο shopping therapy! Θα υπάρχουν 15 περίπτερα τοπικών και ανεξάρτητων ελληνικών επιχειρήσεων, με κατεύθυνση προς το παιδί και την οικογένεια, dj sets, νόστιμα και υγιεινά σνακ και κάθε λογής δραστηριότητες που θα σας απασχολούν δημιουργικά!

The Meet Market Sunday for Kids & Families: Μια γιορτή νομαδικής αγοράς για παιδιά και οικογένειες με τοπικά προϊόντα, διαδραστρικά παιχνίδια, dj sets και θετική ενέργεια.

LINEUP:
Kids Clothing & Accessories:
Cow Makes MOO, Crafter Mama, House of Mint, κουμπί, Moonchild Kidswear, Papaki & maxum
Toys, Home Deco, Art & Paper Goods:
Evi Renieri, Εργαστήριο 37, Mamuka Handcrafts, Vintage Lovers, YAZ
Mind, Body & Soul for the Family:
bee naturalles, euzinshop.gr, Le Votre Piree, Gourmet Life Kids

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ:
The Art of Braids από την Όλγα Ιωαννάκου
Τίτλος: Ελάτε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας πλεξούδες με σχέδια
Κόστος/πλεξούδα 5€
11:00 – 18:00

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ:
12:00 – 13:30
Τίτλος: Τρώγεται μια ιστορία;
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 7 ετών
Ομάδα 12 ατόμων
Αντικείμενο: Τι γίνεται όταν τα παραμύθια συναντάνε το παιχνίδι και την μαγειρική; Οι lactus-pactus ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό βιωματικό εργαστήριο μέσα στον οποίο τα παιδιά εκφράζονται, συνεργάζονται, επικοινωνούν, απελευθερώνουν τη φαντασία τους και…. μαγειρεύουν! Με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι και τη μαγειρική τα παιδιά καλλιεργούν μια σειρά δεξιοτήτων που ενισχύουν την πνευματική και καλλιτεχνική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. Μέσα από παραμύθια, αυτοσχεδιασμούς, αισθητηριακά παιχνίδια και συνταγές μαγειρικής τα παιδιά ενεργοποιούν τη
φαντασία τους, αναπτύσσουν τη ψυχοκινητική τους έκφραση και οξύνουν την κρίση τους.

14:00 – 15:30
Τίτλος: Αχ και να ήμουν μια μέρα κηπουρός!
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 10
Ομάδα 15 ατόμων
Αντικείμενο: Ένα διαδραστικό εργαστήρι στο βιολογικό λαχανόκηπο του Κτήματος Αρίστη όπου οι μικροί μας επισκέπτες αναλαμβάνουν δράση και βοηθούν στις εποχιακές καλλιεργητικές εργασίες του κτήματος. Φροντίζουν τον λαχανόκηπο, φυτεύουν το δικό τους φυντάνι το οποίο και παίρνουν μαζί τους φεύγοντας οπότε επωμίζονται την ευθύνη για τη φροντίδα και το μεγάλωμά του, κάνοντας έτσι την αρχή για να αναπτύξουν μια σχέση αμοιβαιότητας με τη διατροφή τους.

16:00 – 17:00 και 17:00 – 18:00
Τίτλος: Ενδυνάμωση συνεργατικότητας και Παιχνίδια συντονισμού και επικοινωνίας
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών
Ομάδα 20 ατόμων
Αντικείμενο: Μια σύγχρονη και σίγουρα διασκεδαστική αναβίωση των κοινωνικών και κλασσικών παιχνιδιών που ενθουσιάζουν μέχρι και σήμερα τους μικρούς μας φίλους, όπως είναι η σκυταλοδρομία, η τσουβαλοδρομία και πολλά ακόμα δια δραστικά παιχνίδια, θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Αρίστη. Τα παιδιά, θα δημιουργήσουν νέες μνήμες με φόντο το πράσινο, ενώ οι γονείς θα ανακαλέσουν τις δικές τους από την παιδική τους ηλικία.

11:00 – 13:00, 13:30 – 15:00 και 16:00-18:00
Τίτλος: Face Painting από την Σταματία Μαυρίκου
Αντικείμενο: Τα πρόσωπα των μικρών μας φίλων γίνονται καμβάς
ζωγραφικής για πολύχρωμα σχέδια αγαπημένων θεμάτων με glitter κ πολλή φαντασία! Ζωγραφική προσώπου (face painting) για μικρούς αλλά και για μεγάλους, με αγάπη για τα παιδιά και την τέχνη.
Για να προλάβετε να κλείσετε θέση στις Παιδικές Δράσεις, επικοινωνήστε με το Κτήμα Αρίστη!

DJ LINEUP:

11:00 – 12:00: DJ Booth
12:00 – 14:00: George Dimitrakopoulos
14:00 – 16:00: Pipi Dee
16:00 – 18:00: Black Athena