Το Golden Hall ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον Κωστή Μαραβέγια

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα το Golden Hall, φωτίζει το  χριστουγεννιάτικο δέντρο του και μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τραγουδά για τις «Καρδιές για Όλους»

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο ραδιοφωνικός σταθμός Easy 97,2 εκπέμπει live από το Golden Hall, ενώ από τις 17:30 στο ειδικόstage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου, ανεβαίνουν οι παρουσιαστές της βραδιάς Γιώργος Ντάβλας και Τόνια Σωτηροπούλου. Ακολουθούν οι παιδικές χορωδίες από το International School of Athens και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Γιατί αν στις 23 Νοεμβρίου, ο καθένας από εμάς προσφέρει 1 ευρώ, το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους» θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό ώστε να χειρουργήσει δύο παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια.

Για τη στήριξη του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους» στείλτε και εσείς με SMS τη λέξη KARDIA στο 19059 από 21 έως 28 Νοεμβρίου (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ).

Golden Hall
Λ. Κηφισίας 37Α 15123 Μαρούσι
Tηλ: +30 210 6803450
email: info@goldenhall.gr