«Τραγούδια από τον Κινηματογράφο και το Θέατρο που έμειναν στο χρόνο»

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού & Εκπαίδευσης «Πόλις» διοργανώνει την ιδαίτερη μουσική βραδιά-αφιέρωμα «Τραγούδια από τον Κινηματογράφο και το Θέατρο που έμειναν στο χρόνο» τη Δευτέρα 14 Μαΐου στις 21:30.

Ο Πλάτων Ανδριτσάκης στην Κιθάρα, η Δάφνη Πανουργιά στο τραγούδι και ο Στέλιος Ταχιάτης στο Βιολοντσέλο θα μας ταξιδέψουν με μουσικές αφιερωμένες στο διεθνή και ελληνικό κινηματογράφο και θέατρο.

Συναυλία με τα άπειρα ηχοχρώματα τραγουδιών από το θέατρο και τον κινηματογράφο που έμειναν στο χρόνο, των αγαπημένων συνθετών: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Ελένης Καραϊνδρου, Νίκου Κυπουργού, Πλάτωνα Ανδριτσάκη, Kurt Weill και Nicola Piovani. Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια γνωστά και λιγότερο γνωστά που παρουσιάστηκαν σε ταινίες και παραστάσεις. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο από όπου και αν κατάγεται.

Είσοδος Προσφορά – Donation: 6€

Φέρτε μαζί σας Βιβλία για τη Δωρεά τους στη δράση «Αρραγείς Λέξεις» που υποστηρίζουν και χαρίζουν Γνώση σε Άστεγους, και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Πολυχώρος Πολιτισμού & Εκπαίδευσης «Πόλις»
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β
14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ)
τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: education@polis.edu.gr
Facebook: www.facebook.com/polis.education