«Βόρεια διαδρομή: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη» στη Ρεματιά

Τη μουσική παράσταση Βόρεια διαδρομήΓιάννενα – Κωνσταντινούπολη με τον δεξιοτέχνη στο ούτι Χρίστο Τσιαμούλη και την παραδοσιακή κομπανία Κυρατζήδες φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.  Στη μουσική βραδιά, που υπόσχεται να μας «ταξιδέψει» σε μια διαδρομή από τα Γιάννενα έως την Κωνσταντινούπολη, συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα του Ιδρύματος Ζήση.

Μουσικοί:
Χρήστος Τσιαμούλης (τραγούδι – ούτι)
Αχιλλέας Χαχάμης (τραγούδι)
Δημήτρης Μπρέντας (κλαρίνο)
Νίκος Σκαφίδας (βιολί)
Νίκος Αγγελόπουλος (λαγούτο)
Αλέξης Νόνης (κρουστά)

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Ελεύθερη είσοδος